Geplaatst op Geef een reactie

Heb je ook wel eens zo’n sexy BH gekocht?

Ik wel, zoals je ziet op de foto mooie rode Bh’s met kant, extra bandjes en bling bling.
Waarom draag ik al ze 7 jaar niet meer? Ik had veel last van gevoelige en pijnlijke borsten, voelde regelmatig (is reactie als iets pijn doet) en maakte me ook wel eens zorgen. Tegen de menstruatie werd het nog pijnlijker en na een paar dagen weer minder maar altijd meer dan gevoelig. Ooit heb ik er eens met mijn (mannelijke) huisarts erover gesproken, niks bijzonders mevrouw daar hebben veel vrouwen last van, het zijn de hormonen.

Onlangs heb ik ze nog eens aangetrokken, ik heb ze bewaard en onder uit de la gehaald voor de foto. Ik kon niet geloven dat die mij hadden gepast. Dat deden ze natuurlijk ook niet, maar daar wilde ik toen niet van weten. Wat was ik blij omdat ze eindelijk ook in mijn breedte (95-100 cm) te koop waren. Wat voelde ik me op en top vrouw en zelfverzekerd!

De BH’s liggen weer onder in de la, ooit zoek ik ze weer op om er een slinger van te maken om een stand mee aan te kleden of te gebruiken bij de voorlichting. Al 7 jaar voor mij een (correctie)hemdje, waarin mijn borsten de vrijheid hebben en kunnen wiebelen. Waar de normale doorstroming van het lymfe vanuit de borsten weer naar de oksels stroomt (ondersteund door 2x per dag te droog borstelen)Resultaat: Relaxte, blije en pijnvrije borsten!

Probeer het eens voor een week, en ervaar het zelf. Ik ben benieuwd of jou BH’s ook onder in de la terecht komen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *