in kaart brengen van jouw klachten en problemen

Met een gratis intake gesprek maken we kennis met elkaar. Vooraf stuur ik je digitaal een vragenlijst die we dan zullen bespreken. Al snel zullen er een paar kwartjes bij je gaan rollen, en jij bepaald of we samen verder een traject op gaan starten.

Bij de start van elk traject kijk ik altijd waar de meeste "winst" te behalen valt. Ik kijk dan naar jouw klachten en problemen en zoom daar tijdens ons gesprek op in. Vervolgens geef ik je dan een deskundig advies hoe jouw traject er uit kan zien. Dat is een traject dat het beste bij jouw specifieke situatie past.

Er zijn mogelijkheden. Zo kan ik een bloedonderzoek adviseren, een medische thermografie om meer informatie te krijgen over jouw lichaam of een voetreflex traject om een overzicht te krijgen van gevoelige drukpunten. Dit alles is onderdeel in het proces om helder te krijgen waar je lichaam al tijden lang zo naar verlangt.

Twijfel je of dit traject bij je past ?

Ik bied je een gratis sessie aan, waarbij ik naar jouw specifieke situatie kijk. Samen kijken we naar je klachten en krijg je van mij een advies mee waar je meteen mee aan de slag kan. Je kan een gratis sessie boeken met de onderstaande knop. Ik zie je dan graag terug bij mij in de praktijk, of via Skype.