lezing:
"gezonde borsten doe je zo !"

“Gezondheidscentrum Oosterhout”
Mathildastraat 5b Oosterhout

20 november 2019 om 13.30 uur

Durf je het aan om met vrouwen onder elkaar het eens over je borsten te hebben ?

Dan is deze lezing echt iets voor jou ! Ik vertel je alles over :

  • ...hoe jij jouw borsten zelf gezond kan houden (wat je niet door je moeder is geleerd omdat dit vroeger vooral taboe was).
  • ...verschillende borstonderzoeken
  • ...borstonderzoek, thermografie en de meerwaarde ervan
  • ...gezonde tips waar je direct zelf mee aan de slag kan gaan

"Doe je BH wat vaker uit, daar worden borsten blij van"

Wat gaan we doen ?

1.

Ik vertel over hoe jezelf kunt leren je borsten gezond te houden, waar je op moet letten en hoe je moet kijken naar je borsten. Hoe kun je het beste voelen? En of je jezelf wel of niet ongerust moet maken bij klachten.

2.

Ik vertel over de verschillende borstonderzoeken en over Thermografie. Thermografie is een pijnvrij en stralingsvrij onderzoek met  infra-rood.  Ik leg je uit wat thermografie is, hoe het precies werkt, wat jij er aan hebt en hoe jij  dit preventief  kunt inzetten om jouw borsten te monitoren. 

3.

Ik ga je leren hoe je voor je borsten kunt zorgen, hoe jij jou (borst)gezondheid kunt verbeteren en hoe ook jij dit dagelijks op een simpele manier kunt doen. 

Deze lezing op jouw locatie ?

Ben je lid van een vrouwen groep, collega's, sportclub, vriendinnen, of organiseer je een gezondheidsmarkt, intervisie of een event waar vrouwen centraal staan. Durf je het aan als vrouwen onder elkaar het eens over je borsten te hebben? Dan kom ik graag een lezing verzorgen en vertel ik je alles om te borsten zelf gezond te houden( wat je niet door je moeder is geleerd omdat dit vroeger vooral taboe was), over de verschillende borstonderzoeken, over borstonderzoek thermografie en de meerwaarde ervan en geef je veel gezonde tips om zelf aan de slag te gaan.

Informeer bij mij naar de mogelijkheden en stuur me een mailtje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.