meer ontspanning & diepgaande rust

"Vaak denken we dat wel ontspannen zijn, totdat er iets (kleins) gebeurd en je toch sneller op de kast zit dan dat jezelf had gedacht. Je net wat meer prikkelbaar bent en vooral het thuisfront de volle laag krijgt. Tel daar dan nog eens de vrouwelijke hormoon schommelingen bij op en je krijgt EXPLOSIE GEVAAR !

Natuurlijk wil je dit niet, maar alle ballen moeten wel in de lucht worden gehouden, de baan die veel energie kost, het huishouden, eten wat op tijd op tafel moet staan, het gezin (wanneer heb ik daar weer tijd voor?) O, ja ik heb ook nog en partner die graag eens mijn aandacht wil, maar ik had beloofd te helpen met....

Wanneer was ik voor het laatst bij mijn ouder(s) ? Ik zou daar toch wat meer tijd voor vrij moeten maken, ze kunnen mijn hulp goed gebruiken om zolang mogelijk zelfstandig te blijven. Ook moet ik nodig weer eens met mijn vriendin(nen) afspreken om er even"uit" te zijn.

"MAAR HOE LANG HOUDT JIJ DIT NOG VOL?"

Twijfel je of dit traject bij je past ?

Ik bied je een gratis sessie aan, waarbij ik naar jouw specifieke situatie kijk. Samen kijken we naar je klachten en krijg je van mij een advies mee waar je meteen mee aan de slag kan. Je kan een gratis sessie boeken met de onderstaande knop. Ik zie je dan graag terug bij mij in de praktijk, of via Skype.