Metabolic Balance
moeiteloos afvallen, diabetes omkeren en hormoon balans

Door alle diëten en vaak al vele pogingen om "gezonder te gaan eten" weet iedereen er wel wat over te vertellen en zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Ook onze levensmiddelen industrie is er niet voor onze gezondheid maar om zoveel mogelijk aan ons te verdienen. Heel slim vinden ze dan de blauwe en groene vinkjes uit om ons te doen geloven dat hun product de beste keuze is.

Echte voeding behoeft geen etiket, dat bestaat gewoon uit één ingrediënt zoals onze groentes, onbewerkt vlees, noten, zaden en fruit. Als je jezelf daarmee gaat voeden dan kan je lichaam dat omzetten naar energie en de gezondheid behouden.

Als je jezelf blijft "vullen"met voorbewerkte voeding vol van E- nummers en bewerkingen, dan lijkt het me logisch dat het lichaam hier weinig mee kan. Ons lichaam is geen chemische fabriek en zullen er dus afvalstoffen in ons lichaam achter blijven, voornamelijk "veilig"opgeslagen in ons vetweefsel.

Vet, zout en suikers zitten bijna in alle kant en klare producten waarom? Het zijn goedkope ingrediënten en alle drie samen geven ze veel smaakbeleving waardoor we er van blijven eten. Dit geeft hormoon verstoringen, aankomen van gewicht, hart en vaat problemen, diabetes, eetverslaving en vermoeidheid.  

Maja helpt jou uit te zoeken welke voeding niet belastend is voor jou lichaam, met natuurlijke ingrediënten die persoonlijk op jou zijn afgestemd.  Raak moeiteloos jou extra kilo's kwijt en krijg meer energie en vitaliteit.

Twijfel je of dit traject bij je past ?

Ik bied je een gratis sessie aan, waarbij ik naar jouw specifieke situatie kijk. Samen kijken we naar je klachten en krijg je van mij een advies mee waar je meteen mee aan de slag kan. Je kan een gratis sessie boeken met de onderstaande knop. Ik zie je dan graag terug bij mij in de praktijk, of via Skype.