over mij

Door jarenlange ervaring in de natuurgeneeskunde wil ik mensen bewust maken van hun gezondheid en leefstijl. De basis van deze kennis is ruim 14 jaar geleden gelegd door een 4 jarige HBO studie Voetreflexzone therapeut met HBO Medische Basiskennis en HBO Psychosociale Basiskennis en vele studies zodat ik een zeer uitgebreide rugzak heb om je van een goed advies te voorzien.

Als je eenmaal in aanraking komt met natuurgeneeswijze gaat er een wereld open en krijg je honger naar nog veel meer kennis. Ik zeg altijd:” Alles wat je in de natuurgeneeswijze leert valt als een puzzelstuk op z’n plek, het past altijd in de oneindige puzzel”.

"Alles wat je in de natuurgeneeswijze leert valt als een puzzelstuk op z’n plek"

Mijn specialisatie is vooral gericht op vrouwen en bewustwording, vandaar ook Vrouw en Vitaal. Dit betekent niet dat mannen niet welkom zijn voor een afspraak.  Maar vrouwen zijn nu eenmaal vrouwen met vrouwen dingen. Ik ben medische thermograaf, Coach voor Vrouwen, Hormonen, Overgang, Visie op het leven, Leefstijl,  Metabolic Balance en Voetreflexzone therapeut. Ik heb speciale aandacht voor Borstgezondheid.

Ik wil veel vrouwen bereiken om ze meer te leren leefstijl en over hun borsten en hoe je ze zelf gezond kunt houden. Deze informatie is niet overgedragen van moeder op dochter omdat er vroeger nooit over werd gepraat. Alles was taboe en over klachten werd nauwelijks gesproken die hoorde erbij, je bent een vrouw.

"Over klachten werd nauwelijks gesproken die hoorde erbij, je bent een vrouw."

Ook is er sindsdien veel veranderd in ons leven. Vrouwen hebben een baan, vaak op latere leeftijden kinderen, huishouden en eten zijn bijzaak geworden en houden we veel ballen in de lucht waardoor stress ons leven binnen sluipt . Daarnaast is ons eten van voeding naar vooral fabriek “vulling” veranderd, hebben we wifi en straling van mobieltjes, en worden we geleefd  door onze maatschappij en omgeving.

"Het wordt hoog tijd dat we aan preventie gaan doen."

Het wordt hoog tijd dat we aan preventie gaan doen, zodat veel vrouwen goede voorlichting krijgen en leren wat je zelf kunt doen door bewustwording en simpele veranderingen van gewoontes.

Gezonde groet,

Maja