preventief onderzoek


Met infra-rood camera wordt de warmte van de huid gemeten, en kijken we vooral naar symmetrie. Dat betekent dat de temperatuur van beide borsten ongeveer hetzelfde zou moeten zijn. Dit is onderzoek is vrouw/man vriendelijk zonder straling en pijn, en hoef je nergens tussen met je borsten.  Er worden afbeeldingen gemaakt van alle zijden van je borsten, die vervolgens samen met jouw medische voorgeschiedenis worden bekeken.  Aan de hand van de uitslag van het rapport (max. 14 dagen) zal ik je verder begeleiden hoe je het beste je vervolg stappen kunt nemen naar het verbeteren of in stand houden van jouw "gezonde borsten".  

Advies: Met een vrouwen/mannen gezondheid onderzoek komen ook alle vermelde punten in beeld en kan ik je nog beter adviseren voor je algehele gezondheid.

‚Äč

Twijfel je of dit traject bij je past ?

Ik bied je een gratis sessie aan, waarbij ik naar jouw specifieke situatie kijk. Samen kijken we naar je klachten en krijg je van mij een advies mee waar je meteen mee aan de slag kan. Je kan een gratis sessie boeken met de onderstaande knop. Ik zie je dan graag terug bij mij in de praktijk, of via Skype.